Mixdur konkurerer igjen

28.08.2011

Korslaget i Halden ble første gang arrangert høsten 2010 etter initiativ av Thorkil Lindskog i Halden Arbeiderblad inspirert av Korslaget som hadde gått på norske TV-skjermer til manges store glede.

Mixdur ble invitert med og deltok i Halden korslag fra første stund. Alle korene deltok med to sanger hver. Akkompagnement piano eller acapella.

Korslaget skulle være en konkurranse mellom svært forskjellige kor. Det var invitert en jury som skulle kåre en vinner. Alle korene var enige om at vi ønsket å delta med de stemmene vi har og det særpreget hvert enkelt kor har. Det var god stemning i kulissene på selve Korslagdagen!

I 2010 forberedte Mixdur en nyere norsk sang og en gammel, god låt.
Arne Nygaard, korets tidligere dirigent akkompagnerte oss på piano og Caroline Rolstad hjalp oss med regien/koreografien. Vi liker godt å illustrere og formidle sangene våre med å skape varierte scenebilder.

Først sang vi Våken Drøm, av Vamp. Den høstet vi stor applaus for, og var også selv svært fornøyd med vår egen framføring.

Deretter sang vi Paint it Black, en låt av The Rolling Stones, arrangert av Arne Nygaard:. Den har vi sunget i mange år. Vi var ganske fornøyd, men tenkte nok at vi hadde prestert den bedre tidligere.

Vi fikk god omtale av juryen og ros for vår sceniske framføring hvor vi står spredt og ikke i stemmegrupper. Det krever mye av den enkelte sanger.

Army Gospel gikk velfortjent av med seieren med sin engasjerte og glade sang i 2010.

Sangene Mixdur skal synge i år er foreløpig en hemmelighet.....